Auto lån efter konkurs – pas af lyssky långivere

Hvis du har en nyere konkurs, men har brug for en auto lån, kan du blive overrasket over hvor nemt det stadig kan være at få godkendt til en auto-lån. Fordi banken kan beskytte sig selv ved hjælp af køretøjet som sikkerhed for lånet, er det meget nemmere at få køretøjet finansiering med tidligere kredit problemer, end det er at få et nyt kreditkort eller en anden form for usikrede lån.

Der er mange finansiering af virksomheder online konkurrerer om din virksomhed, til at finansiere din bil. Bare pas på uetisk udlånspraksis. Folk med dårlig kredit er ofte bytte for udlån svindel. Dårlig kredit låntagere har færre udlån muligheder end andre låntagere og nogle finansieringsselskaber drage fordel af dette faktum. Her er 3 ting at gøre for at beskytte dig selv fra en uetisk auto finansieringsselskab.

1. Sammenlign priser blandt mindst 3 forskellige långivere Online – Hvis du har 3 eller flere lån tilbyder at sammenligne, du er langt mindre tilbøjelige til at tage et tilbud fra en långiver, der oplades overdreven rentesatser. Hvis du har 3 eller flere rentesatser til at sammenligne, vil du have en god idé om, hvad den gennemsnitlige rente er der tilbydes til personer med kredit problemer for auto finansiering.

2. få finansiering inden du besøger et forhandler – hvis du vil købe din bil hos en forhandler, Sørg for at du får din finansiering før du faktisk besøger de en auto forhandler. Forhandlere og långivere laver ofte aftaler om at arbejde sammen om at opkræve låntageren en meget højere rente end de ellers kunne få ved at shoppe rundt. Hvis du har din finansiering før tid, behøver du ikke at acceptere finansieringen de tilbyder dig der.

3. Anvend med velrenommerede långivere – hvis du søger med långivere, der er etableret og velrenommerede, du minimere dine chancer for at blive draget fordel af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.