Holde den ren og simpel af ammer din Baby.

De fleste mødre flaske feed deres barn og der er ingen tvivl om at amning kan til tider være svært at komme i gang, men hvis en mor fortsætter, hun finder, at det er en masse mindre gider end sutteflaske. Amning er faktisk mindre stressende og mindre arbejde end flaske-fodring.

Mødre opgiver amning, at det er på grund af ubehag eller forlegenhed de føler. Begge af disse grunde er forståeligt, men de kan begge være overvundet. Alt det kræver er tålmodighed.

En mor kan undgå smerter i ømme brystvorter ved at sørge for, at hendes baby er ‘opdaget’ korrekt. Det betyder, at barnet sutter på brystet i den korrekte position. Brystvorten bør placeres i til barnets mund. Det er areola (det mørke område omkring brystvorten) at barnet faktisk sutter på; ikke brystvorten. At få barnet til at hægte sig på reducerer barnets chancer for at blive “brus”, og også giver mulighed for baby til at styre strømmen af mælk – noget der er lettere for barnet at gøre, når amning sutteflaske.

Også, kan moderen tage nogle generelle forholdsregler for at undgå smertefulde brystvorter. Brystvorterne skal udsættes for luft så meget som muligt. Hvis dette ikke er muligt, derefter plast kuppel-formet bryst skaller (ikke brystvorten skjolde) kan bæres til at beskytte dine brystvorter mod gnide af dit tøj. Ikke over vask brystvorter; badning når en dag er mere end nok.

Overfyldning af brysterne som regel sker 3 til 4 dage efter fødslen men kan undgås ved at få barnet til at hægte sig korrekt. Men hvis dine bryster bliver engorged til svær ubehag eller hvis barnet ikke er i stand til hunbjørn, kålblade synes at hjælpe med at mindske overfyldning hurtigere end køleelementer eller andre behandlinger. Hvis du er i stand til at få barnet smækket, starte kålblade, begynde at udtrykke din mælk og give den udtrykte mælk til barnet af skeen, cup, finger fodring eller pipette. Hvis det fortsætter skal du kontakte din jordemoder eller sundhed besøgende.

Forlegenhed af amning er noget, som vestlige samfund synes at tolerere. Det var ikke altid så. Hvis du føler på denne måde bør du drøfte dette med din partner og familie. Hvis støtten ikke er forestående, så prøv at uddanne dem! Endelig, bruge din læge eller jordemoder som en støtte. Holdninger i den medicinske profession har ændret sig drastisk i de seneste år og du skal finde en masse støtte på din lokale klinik. Hvis du ikke derefter ændrer klinik, jordemoder eller læge.

Amning virkelig er meget lettere end sutteflaske og det er helt sikkert meget bedre for din baby. Virksomheder, der foretager mælk formel fortæller os, hvordan deres formel er mest som modermælk det nogensinde har været. Måske dette er sandt, men det bliver aldrig så god som modermælk. Hvis du læser ingredienserne på siden af tin vil du finde mange af følgende: vegetabilske olier; dinatrium Guanosinmonofosfat-5, monophosphate, taurin, magnesium, natrium citrat, pantothensyre, kalium chloride, beta-caroten og biotin. Hvad er dinatrium Guanosinmonofosfat-5? Virksomheder har været at gøre formel for kun det sidste århundrede; kvinder har været at gøre modermælk meget længere end der. Også, formlen er lavet til alles baby, en mors modermælk er unik; Det er lavet kun til hendes barn.

Kom midt om natten til foder en baby er utrolig trættende. Hvorfor gøre det endnu mere trættende end det allerede er af sutteflaske? Når du flaske feed, nødt du til at komme ud af sengen og Kog vand, gøre formlen og derefter vente på at køle før du kan fodre baby. Når du ammer du behøver ikke at selv komme ud af sengen, hvis dit barn er i en barneseng ved siden af dig. Du kan fodre dit barn og gå tilbage til at sove langt hurtigere end hvis du flaske feed.

Nogle andre ting, der gør amning lettere end sutteflaske;

1. det er billigere.

2. det er meget lettere at rengøre dine bryster end en hel stak af flasker.

3. modermælk efterlader ikke permanente pletter på tøj, i modsætning til formel.

4. du kan gå hvor som helst, på når som helst på den stående fod. Du behøver ikke at bekymre dig om at have nok formel.

5. du også rejser lys; ingen grund til at bringe en pose fuld af flasker og formel

Amning kan være sværere at få startet end flaske-fodring for en masse mødre, men fordelene opvejer disse tidlige problemer. Så hvis du tænker på flaske-fodring i stedet for amning, tro igen. Modermælk er pure godhed for dit barn og amning gør livet meget enklere for mødre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.