Hvordan til at informere patienterne om identitetstyveri

Informere patienter om identitet tyveri risiko er ikke en streng juridisk krav men ikke informere dem kunne føre til alvorlige konsekvenser, ikke kun for den involverede person, men også for hospitalet eller kliniske praktiserende læge, der har besluttet ikke at informere patienterne om identitet tyveri risiko. I denne artikel vil vi se på en række ideer til at hjælpe dig med at fastlægge hvordan, hvornår og om du bør underrette dine patienter om den mulige risiko for identitetstyveri.

Det første princip, som du bør altid forsøge at holde sig til er en af datasikkerhed. Forhåbentlig med ordentlig sikkerhedssystemer i placere nødvendigheden af at informere patienterne om brud i denne sikkerhed vil være minimal. Datasikkerhed indebærer systemer som sikre adgangskoder på alle dine computere, datakryptering, anti-spyware-software og eventuelle andre sikringstiltag, som din IT-specialister kan tyde. Hvis disse sikkerhedsforanstaltninger overholdes strengt og personalet er uddannet i disse og betydningen af data privacy derefter informere patienter om identitet tyveri risiko bør kun ske på de meget sjældne tilfælde.

Nogle mennesker føler, at ved at informere patienter alt for ofte af risikoen for identitetstyveri, som de bliver de-overfølsomme over for risikoen, men hvis du har rigtige sikkerhedssystemer du forhåbentlig den danske kviklåns oversigt ikke bliver nødvendigt at gøre det alt for ofte, og det er vigtigt, hvis der er en reel risiko for identitetstyveri at patienterne er informeret om denne risiko for at træffe forebyggende foranstaltninger.

Hvis risikoen er høj i visse tilfælde af brud på sikkerheden, så det er vigtigt, at patienterne informeres om risikoen for identitetstyveri i tide, og de bør også informeres om hvad hospitalet gør for at fange mistænkt og forhindre yderligere skade fro m bliver gjort.

Det ville også være en god idé under disse omstændigheder at vejlede patienter bekymret om, hvilke forholdsregler de bør træffe for at beskytte sig selv-såsom at kontakte kredit-bureauer, kreditorer og andre parter.

Informere patienter om identitet tyveri risiko er ikke en streng juridisk krav; dog hvis hospitaler findes forsømmelig i dette kan derefter konsekvenserne være alvorlige og beløber sig til millioner af dollars i bøder. Konsekvenserne for de involverede patienter kunne også være alvorlig, ikke kun med hensyn til finansielle risiko men også i form af personlige sundhedsoplysninger, at kunne lande i de forkerte hænder. Alle data sikkerhedsforanstaltninger, der bør være på plads længe før dette behov opstår nogensinde men hvis der er alvorlig risiko for identitet tyveri forekommende så patienter bør informeres rettidigt og vejledes i, hvordan de bør fortsætte med at beskytte sig selv og Hvad hospitalet gør i denne forbindelse.

Tage sig tid til at beskytte din identitet, så du også vundet??? t nødt til at lide gennem tabet. Hvis du betale regninger på linje Sørg for du kun bruger sikre steder for at gøre dette. Med så mange store firewalls og computerprogrammer såsom Norton??? s anti-virus det er svært at nedbryde sådan sikkerhedssystemer på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.